menu
Word Lid
Denderleeuwse tandem! Christel De Bruecker - 14de kandidaat Kamer - en Kristof Slagmulder - 4de kandidaat Vlaams Parlement.

“Samen zullen wij als Denderleeuwse tandem strijden voor elke stem, zowel voor het federale als het Vlaamse niveau!”

Op de partijraad van het Vlaams Belang in Antwerpen werden de lijsten voor de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen goedgekeurd. Gemeenteraadslid en voorzitter van de Denderleeuwse Vlaams Belang-afdeling Christel De Bruecker staat als 14de effectieve kandidaat op de Oost-Vlaamse Kamerlijst.

“Ofwel kiest men nog eens vijf jaar voor het huidige wanbeleid van premier De Croo en Vlaams-minister President Jambon ofwel kiest men voor ‘Ander en Beter’”, zegt Christel De Bruecker. “Het is hoog tijd dat de Vlaming eindelijk een beleid krijgt waarbij onze mensen opnieuw op de eerste plaats worden gezet. Heel wat Vlamingen voelen zich in de steek gelaten en hebben het gevoel dat er naar hen niet geluisterd wordt. Daarom roep ik iedereen die échte verandering wil op om zeker te gaan stemmen. Zowel in juni, maar zeker ook in oktober.”

Eerder werd al bekendgemaakt dat huidig Vlaams Volksvertegenwoordiger Kristof Slagmulder op de 4de plaats staat voor het Vlaams Parlement. “Samen zullen wij als Denderleeuwse tandem strijden voor elke stem, zowel voor het federale als het Vlaamse niveau! 2024 is dan ook het jaar van de hoop voor vele Vlamingen”, besluit Christel De Bruecker.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF